Párndorfi falunap – Beszámolók

Share Button

P1460883A Parndorfer Drachenverein (sárkányeresztő egyesület) jóvoltából volt néhányunknak szerencséje részt venni és aktívan segíteni a Parndorfi falunapon, ahol a Szentkirályszabadja Baráti Kör Egyesület vezetésével sárkányokat építettünk a gyerekeknek, kiállítottuk sárkányainkat és besárkányoztuk az eget. Ismét sikerült mélyíteni a kapcsolatunkat meghívóinkkal, sokat beszélgettünk a mP1470060éltán híres egyesület vezetőjével Erwin Abrahammal, aki másnap vendégül látott a sárkánykészítő műhelyében is. Számunkra ez külön öröm volt, hiszen hamarosan belekezdünk az emelő sárkány és az első óriás széljáték megvalósításába, amivel immáron mi is képesek leszünk elkápráztatni a fesztiválokon megannyi tekintetet. Ám a jó vendéghez illően mi sem érkeztünk üres kézzel, Gabi irigylésre méltó kézügyességét és fantáziáját latba vetve elkészült egy gyönyörű cégér és egy sárkányos tál.
Mondhatom, hogy Erwin személyében hatalmas segítséget és támogatást kapunk a jövőbeli sárkányos terveinket illetően, ezért külön köszönet Neki!
A résztvevőknek pedig köszönet a segítségért, a jó társaságért!
A hétvégéről készült képeket itt találjátok.

P1470007

Beszámolók

Rendezvényekről, kiruccanásokról, utazásokról bővebben, avagy csak tényszerűen. Küld el Te is élménybeszámolód, hogy mások is "részt vehessenek" benne.

Share Button
Zsolt Erdei

Zsolt Erdei névjegye

2010 év elején kezdtem a sárkányozással foglalkozni. Azóta megszállottan próbálom szélesebb körben megismertetni mindenkivel ezt a nagyszerű szeles sportot. Az oldal létrehozásával szeretnék támogatást és információt nyújtani minden érdeklődőnek, közösségi bázist a sárkányosok számára.
Kategória: Beszámolók | A közvetlen link.

Szólj hozzá a témához!