Shaka, az új – Magazin

Share Button

Már volt itt magazinban bejegyzés téma, hogy telefonokhoz készül ez a Shaka féle kiegészítő. Mi is ez?
Számomra mindössze egy olyan kis ventilátor, amit egy jack szerű dugóra szerelve adnak komplett kiegészítőként okos telefonokhoz szélsebesség mérése gyanánt. Ha jól emlékszem az első széria valamikor múlt év elején jelent meg, de azok csak iPhone készülékekhez volt használható, azonban információ gyanánt már akkor feltüntették, hogy készülnek egy Androidos verzióra is.
Na, vehetitek, megjött, mindössze -csupán- 74,90 euroért. Mit is kapsz ezért?
A ventilátoros kivitel ezekből a szélmérőkből nem éppen a legjobb választás, pontosságát sokan megkérdőjelezik. Nyilván a könnyebb szállítás nyomott többet abban a serpenyőben, amikor döntöttek a fenti és a kanalas megoldás közül.
A fenti 75 eurós árért azonban nem csak a pörgentyűt kapod. Ezért a pénzért számíthatsz a termék egyéb kiegészítő szolgáltatásaira, képes mérni a páratartalmat, légnyomást és a hőmérsékletet.
Én kis naiv annak idején úgy gondoltam, hogy talán én is beruházok egy ilyen olcsó kis cuccra, gondoltam, hogy nem lesz több 30 euronál. Azonban nem mindenki gondolja úgy, hogy a szélmérés elegendő.
Igazság szerint nincs is rá szükség, az ember ilyesmit akkor mér, amikor szélsőségesek az értékek. 😉  A honlap innen érhető el.

httpvh://vimeo.com/78271755

Share Button
Zsolt Erdei

Zsolt Erdei névjegye

2010 év elején kezdtem a sárkányozással foglalkozni. Azóta megszállottan próbálom szélesebb körben megismertetni mindenkivel ezt a nagyszerű szeles sportot. Az oldal létrehozásával szeretnék támogatást és információt nyújtani minden érdeklődőnek, közösségi bázist a sárkányosok számára.
Kategória: Magazin | A közvetlen link.

Shaka, az új – Magazin bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. httomi hozzászólása:

    hmmmm nem kell…..pedig egy időben igen csak gondolkodtam én is egynek a beszerzésén…

Szólj hozzá a témához!