Tristan Underwood – Magazin

Share Button

Amikor arról beszélgetünk, hogy beltéri sárkányozás így meg úgy, valahol mindenkinek a szavaiba némi bizonytalanságot érzek, ami elvegyül némi kíváncsisággal. Igazam van?
Valószínűleg ez a bizonytalanság abból ered, hogy senki (vagy legalább is kevesen) nem érzi magáénak a témát, ugyan tudjuk, hogy beltérben is lehet, de az elég melós, hogy fent maradjon… és mégsem olyan mint amikor a szél fúj.
Na, hölgyek, urak itt egy legény, akit nem kell félteni, a beltéri sárkányozás félig koronázott királya, egy-, két- vagy négy zsinór, neki nem számít. 🙂 Figyeljétek 1 perc után a mókust, nagyon durván nyomja!
És azon is megakadt a szemem, hogy a revó után milyen mozdulatokkal megy át a kétzsinórhoz. Hű, ez nekem nagyon művészi, olyan korcsolyás átkötő mozdulatok!

Mindezt a Whidbey Island Sport Kite Championships keretein belül tette le az asztalra (milyen képzavar! 😀 ) 2012 szeptemberében! Gratulálok!

Share Button
Zsolt Erdei

Zsolt Erdei névjegye

2010 év elején kezdtem a sárkányozással foglalkozni. Azóta megszállottan próbálom szélesebb körben megismertetni mindenkivel ezt a nagyszerű szeles sportot. Az oldal létrehozásával szeretnék támogatást és információt nyújtani minden érdeklődőnek, közösségi bázist a sárkányosok számára.
Kategória: Magazin | A közvetlen link.

Szólj hozzá a témához!