A sárkány éve – Magazin

Share Button

2012 január 23-tól beköszöntött a Sárkány éve. A kínai asztrológia öt jegyéből ez a legerősebb és mivel az egyetlen mitológiai alak a zodiákus jegyek közül, a tisztelete is különleges, bőséget és gyermekáldást ígér. Korunk vállalkozó típusú embereinek mintaképe lehetne, főbb jegyei: vállalkozó, jó kedélyű és szerencsés. Azt mondják, hogy aki nem retten vissza a kihívásoktól, annak különlegesen szerencsés és sikeres éve lehet!!! A kínai mitológiában a sárkány összefüggésben áll a nemzőerővel, befolyásolja az esőt és a szeleket. Sok kínai család erre az évre ütemezi gyermekvállalását, olyannyira hisznek a sárkány évében születettek szerencséjében. Sokan gazdasági, tudományos és technológiai megújulást várnak ebben az évben.

Szerintem sokan nem voltunk tisztában ezekkel, a magam felfogása szerint jöhet minden ami itt fent le van írva (gyermekáldás azért ne), hitem ilyenkor egy kicsit kínai szeretne lenni.

Share Button
Zsolt Erdei

Zsolt Erdei névjegye

2010 év elején kezdtem a sárkányozással foglalkozni. Azóta megszállottan próbálom szélesebb körben megismertetni mindenkivel ezt a nagyszerű szeles sportot. Az oldal létrehozásával szeretnék támogatást és információt nyújtani minden érdeklődőnek, közösségi bázist a sárkányosok számára.
Kategória: Magazin | A közvetlen link.

Szólj hozzá a témához!