3.11 – Magazin

Share Button

Egy Japánban írt felhívásra lettem figyelmes minap. Eleinte átsiklottam a mondanivalón, aztán amikor figyelmesen elolvastam megmozdult odabe’ valami. Miről is szól?

Egy japán muki a múlt év március 11-i cunami hatásától bekövetkezett szörnyűségek évfordulójára szolidaritásra hívta fel a világ sárkányosait. A célja mindössze annyi lenne, hogy a  sárkányeregetéssel  állítson emléket az áldozatok előtt.

Több ország is csatlakozott, Japánon kívül pl.: Thaiföld, Egyesült Államok,  Sri Lanka, Gáza.

Mit gondoltok? Ráérünk március 11-én egy kis közös mókázásra, amivel tudjuk támogatni ezt a felhívást? 🙂 A fórumon itt lehet hozzászólni!

Ez pedig a mi felhívásunk:

Az erzsébeti tesco rephelyen  március 11-én vasárnap 10 – 17 óráig tartjuk meg idény nyitó sárkányos összejövetelünket! Remélhetőleg jó időnk lesz és zsinórszaggató szélben lesz részünk! Ne gondolkozz, mozdulj ki!
Az eseményen résztvevők a közös élményen kívül sárkányeregetésükkel csatlakozhat egy nemzetközi összefogáshoz, a Japánban egy évvel ezelőtt történt cunami áldozatainak állíthatnak emléket.
Gyerünk, fogjuk be a szelet, simítsuk ki a télen összegyűrődött nejlonokat!

[googlemap lat=”47.421002763268056″ lng=”19.147367477416992″ align=”center” width=”400px” height=”250px” zoom=”16″ type=”G_HYBRID_MAP”]Erzsébeti rephely[/googlemap]

Az esemény honlapja innen érhető el!

A szórólap pedig innen!

Share Button
Avatar photo

Zsolt Erdei névjegye

2010 év elején kezdtem a sárkányozással foglalkozni. Azóta megszállottan próbálom szélesebb körben megismertetni mindenkivel ezt a nagyszerű szeles sportot. Az oldal létrehozásával szeretnék támogatást és információt nyújtani minden érdeklődőnek, közösségi bázist a sárkányosok számára.
Kategória: Magazin | A közvetlen link.

Szólj hozzá a témához!