1 évesek vagyunk – Magazin

Share Button

Pontosan egy éve jelentünk meg a neten, a kezdeti bizonytalanságok után formát öltött a sarkany.info. Hogy őszinte legyek, még magam sem tudtam mit szeretnék itt látni, mára viszont szépen testet öltött az, amit akkor még gondolni sem mertem volna. A fórum szeles idényben jól pörög, mostanság kullogunk, de ez szerintem a téli időjárásnak köszönhetően törvényszerű, köszönet mindenkinek a részvételért! 🙂
Külön köszönet minden szerkesztőnek, aki írásával, beszámolójával az oldal épülését szolgálta, megosztva tapasztalatát másokkal vagy élményei leírásával gazdagította a tartalmat. És itt meg kell jegyezzem Cimbit, aki még mindig támogat a háttérből, a kezdeti időkben pedig sok írással emelte az oldal színvonalat.
Az elkötelezett tagvadászok is jelentős szerepet vettek ki a közösség építésében, gondolom mindenki tudja kikre gondolok! 😀 (httomi és GTGT2)
No, summázzunk egyet, kinek milyen kereszt jutott nálunk:

 • httomi – fórum motor, beszervező és beszámoló gyáros, SD kártya függő (fényképek) – egy NAGY köszi mindenért!
 • Judit és Amathil – köszi a fórumon való részvételért, a beszámolókért és külön le a kalappal a paplanozás rejtelmeibe vezetésért és a képekért. Ja, a FB gondozás le ne maradjon!
 • Zsákai Peti – a háttérmunkák kevésbé látszanak, de Ő az aki… Köszi a tartalom színesítéséért, a fórumban való részvételért és a képekért!
 • Poleee – már önmagáért a revó irántiért respekt! 😀 Nagy köszi a leírásokért amikben az építéseket magyarázod, fotózod végig! A fórumon köszi az építő jellegű hozzászólásokért! Meg a többiért is! :D:D:D
 • csaba 159 – nagy köszi az építési leírásért, és a fórumon aktív részvételért!

És még sok mindenki másnak köszi a videókért, fényképekért és, hogy használjátok az oldalt, eljöttök a közös programokra! Örülök, hogy rohanó világunkban sikerült egy közösség alapjait lerakni, kortól, nemtől, távolságoktól függetlenül. Sikeresen megtartott sárkányépítésünk koronázta meg a múlt évet, nem beszélve a Hősök terén tartott akcióért!
A sarkany.info immáron 140 oldallal, és több mint 150 bejegyzéssel színesíti a hazai sárkányos életet. A fórumon ez idő alatt 102 témához 3800 hozzászólás született, 141 ezer oldalletöltéssel.
És végül, de nem utolsó sorban örülök, hogy a baráti társaságok szívesen fogadták megjelenésünket és ezzel egymás közösségeit erősíthetjük.

Share Button
Zsolt Erdei

Zsolt Erdei névjegye

2010 év elején kezdtem a sárkányozással foglalkozni. Azóta megszállottan próbálom szélesebb körben megismertetni mindenkivel ezt a nagyszerű szeles sportot. Az oldal létrehozásával szeretnék támogatást és információt nyújtani minden érdeklődőnek, közösségi bázist a sárkányosok számára.
Kategória: Magazin | A közvetlen link.

1 évesek vagyunk – Magazin bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Ikarosz hozzászólása:

  Gratulálok, csak így tovább!

 2. Zsákai Péter hozzászólása:

  Nem felejtem el, mikor először itt jártam a fórumon és kedvesen, segítőkészen fogadtatok. Aztán magáért az oldal létrehozásáért és a sok belefektetett energiáért Te is nagy köszönetet érdemelsz! Ha ez az oldal nincs, semmi nem létezik a fentiekből. A sok szervezésért, önzetlen segítségért szintén köszi! És mindenki másnak is persze, aki hozzátesz valamit mindehhez!

  Még sok boldog szülinapot az oldalnak! Magunknak pedig sok sárkányos élményt. 🙂

  Számíthatsz rám továbbra is, ha tudok valamiben segíteni. (A sárkányos témák kutatásában, kidolgozásában tudom, most nem vagyok aktív. Meglátjuk mi lesz.)

 3. Poleee Poleee hozzászólása:

  Boldog Születésnapot a SARKANY.INFO-nak! 🙂

 4. Zsolt Erdei humanual hozzászólása:

  Köszi itt is és a FB-n is a támogatást mindenkinek! 🙂

Szólj hozzá a témához!