Széltérkép béta – Magazin

Share Button

Kedvező változás a sárkányosoknak, a pillanatnyi állapotot eddig is láthattuk, úgy hiszem ez alapján jobban tudunk tájékozódni.

Észlelőink és automatásaink már a megjelenés előtt is hozzáférhetnek a készülő új széltérképünkhöz.

 

Hamarosan elkészül az Időkép új, animált széltérképe, mellyel a 2009 februárjában felavatott korábbi verzióját váltja majd egy még szebb és átláthatóbb vizualizáció. A térkép nyilvánosságra kerülése előtt további fejlesztések szükségesek, ugyanakkor az Időkép mindennapos működését segítő, önzetlen segítséget nyújtó észlelőinket ezúton szeretnénk meglepni egy exklúzív belépővel
az új térképet bétatesztelők körébe.

Az új térkép megtekintésére érvényes meghívót alábbi észlelőinknek küldünk:
– Akik az elmúlt 7 napban összesen legalább 20 észlelést beküldtek
– Akik időjárás automatái az elmúlt egy napban töltött fel adatot
– Akik webkamerája az elmúlt napban közvetített

A fenti feltételekből legalább egyett teljesítő időképeseink már meg is kapták a hozzáférést, nincs is más dolguk, mint ellátogatni a www.idokep.hu/szel_beta oldalra!

Akik most nem kaptak a bétatesztelésre meghívót, ne búsuljanak: itt az idő csatlakozni az Időképhez, hogy a legközelebbi újdonságról mindenkinél előbb értesülhessenek.

Várjuk visszajelzéseiket az idokep [&] idokep.hu e-mail címre!

Forrás: http://www.idokep.hu

Share Button
Zsolt Erdei

Zsolt Erdei névjegye

2010 év elején kezdtem a sárkányozással foglalkozni. Azóta megszállottan próbálom szélesebb körben megismertetni mindenkivel ezt a nagyszerű szeles sportot. Az oldal létrehozásával szeretnék támogatást és információt nyújtani minden érdeklődőnek, közösségi bázist a sárkányosok számára.
Kategória: Magazin | A közvetlen link.

Szólj hozzá a témához!