Műhelytitkok – Beszámolók

Share Button

Amíg a fórumon megy a szervezkedés, tervezés Urban Ninja The Bad varrás ügyben, egy szélmentes őszi szombaton Humanual a műhelyében elkészítette az anyag kiszabásához szükséges sablont, én pedig dokumentáltam az eseményeket. A dolog érdekessége, hogy a sablon nem kartonból készült – mint ahogy általában szokott -, hanem a bútorok hátuljához használt vékonyabb lapból (majd kiegészít egy hozzászólással és megosztja a “szakszót” :)). Viccesen azt mondta azért, mert nem szeretné, ha elkopna mire mindannyian körberajzoljuk. 🙂 Miután a sablon meglett, átnéztük a tervet is, hogy mit hogyan kell csinálni, melyik alkatrész hova való. A többit meséljék el a fotók.

Beszámolók

Rendezvényekről, kiruccanásokról, utazásokról bővebben, avagy csak tényszerűen. Küld el Te is élménybeszámolód, hogy mások is "részt vehessenek" benne.

Share Button
Zsákai Péter

Zsákai Péter névjegye

Harminckettedik születésnapomra nővéremék megajándékoztak egy gyémánt sárkánnyal. Hamar beleszerettem a sárkányeregetésbe, indítottam egy sárkányos blogot: http://sarkanyereszto.blogspot.com Szabadidőmben a sárkányozás mellett szeretek fotózni. A fotóblogom címe: nematartomany.blogspot.com
A bejegyzés kategóriája: Beszámolók
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Műhelytitkok – Beszámolók bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Zsolt Erdei humanual hozzászólása:

  Köszönet a dokumentációért! Miután elmentél elkezdtem méregetni, a 140 széles anyagra 45 cm-es szélességben lehet ráhelyezni a felső és alsó panelt. Anyagtakarékosság!

 2. Árpi hozzászólása:

  Köszönet az erőfeszítésekért!Le a kalappal előtettek fiúk!

 3. Poleee Poleee hozzászólása:

  Úgy látom, megint sikerült egy maradandó sablon gyártani! 😉

  Jó lett, sajnálom, hogy nem tudok Veletek tartani a közös varráson.

 4. Zsákai Péter hozzászólása:

  Részemről nincs mit. Én is szeretném ezt a sárkányt, magamért is csinálom. 😀 Így próbálok én is hozzátenni valamit az ügyhöz, ha már varrógéppel nem tudok szolgálni. És persze közösen lesz a legjobb csinálni! 😉

Szólj hozzá a témához!