Irány a szelek városa… – Beszámolók

Share Button

Sárkányos szempontból jó választás London. Városban sok park van ahol kiélheted a sárkányos szenvedélyed. Greenwichi park nyerte el legjobban a tetszésemet. Fákkal tagolt mezők és folyamatos egyenletes szél az egész országra jellemző. Kint létem folyamán csak egy sárkányost láttam rajtam kívül. Ezen nagyon meglepődtem ,hisz itt mindig fúj …..

Ja igen… Teljes London, még a közparkok is be vannak kamerázva! Kéretik nem rosszalkodni mert rögtön két nem túl mosolygós ember az irataidra lesznek kíváncsiak ….. a többit a fantáziádra bízom.Kicsit jobb ott a közbiztonság!

Ha végigszagoltad a kertet és visszajutottál a “főútra” pár lépés után balra vesd be magad a sétakertbe. Válogatott virágok és fák vesznek majd körül és megszámlálhatatlan mókus. Mókusok etetése szabad, de csak nem sózott mogyoróval. Kis rágcsálók szinte minden parkban fellelhetők.Teljesen emberekhez vannak szokva és kézből esznek. 

Érdekes a belváros megfogalmazása, mivel kinek melyik része az…olyan nagy ,hogy nálunk ezt a részt csak pl. Budapestnek hívnák…
Miután kezd leszakadni a lábad a sok gyaloglástól és indulsz lefelé, azért állj meg enni egy helyi étteremben.Természetesen a tradicionális Fish and Chips legyen a tányérodon!

Másnap mivel rendesen és egyenletesen fújt a szél így irány a közeli park és reptetésre fel! Humanualtól kölcsönkapott pici paplanernyő utazott velünk ki.Pontosabban a nagyobbik trónörököstől kaptam bérbe…
Ez itt a kedvenc parkom ,ami a lakástól kb.8-10 perc sétára volt. Itt a Millwall részen lehet nagyon jól eregetni. Persze vedd figyelembe, hogy itt az állatok szabadon vannak tartva.Ez a park farmként is “üzemel” állatsimogató jelleggel. Te simán nyugisan sárkányozol miközben egy bari a lábadnál legelészik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paplanos “oktatás” A friss fertőzöttel már este azt néztük mit és honnan lehetne rendelni ami repül is 🙂

 

 


 

 

London egén a kis paplan

Párom figyel 🙂

Valakinek kis paplannal már nem kihívás a repülés.

Nem csak a sarira kell figyelni

 

 

 

 

 

 

Beszámolók

Rendezvényekről, kiruccanásokról, utazásokról bővebben, avagy csak tényszerűen. Küld el Te is élménybeszámolód, hogy mások is "részt vehessenek" benne.

Share Button
Kategória: Beszámolók, Magazin | A közvetlen link.

Szólj hozzá a témához!