Vásárlás előtti próba – Kérdések, válaszok

Share Button

Vásárlás előtt van-e valamilyen alkalom kipróbálni egy-egy sárkánytípust (a döntés érdekében)?

Emlékszem még, hogy milyen nehéz volt számomra a döntést meghozni, amikor az első sárkányom vásárlása előtt válogattam a típusok között. Nagy általánosságban lehetett csak olvasni a sárkányok tulajdonságairól, őszintén szólva egyik sem érintett meg, nem volt valami hihető a kereskedők “egyenleírása”.

Elsősorban ebben szeretnénk támogatást nyújtani első lépésben a fórumon. A földrajzi határainkon átlépve, így nyílik lehetőségünk a tapasztalatok megosztására, a közösség építésére. Kötelezettség nincs, csak sárkányozás. 😉 Érdemes a fórumra feliratkozni, mert nagyobb eseményekről, onnan szoktunk hírlevelet kiküldeni.

Az összejöveteleken pedig van egy kimondatlan törvény.

Segítsd a kezdőt, add a kezébe sárkányod!

Ezzel lehetőséged van kipróbálni mindazt, amivel szemeztél a neten, vagy csak megláttad máshol, feltéve, ha van olyan sárkányunk. Segítünk a kezdeti nehézségeken túljutni, megmutatjuk a fogásokat. Ha szükség van rá, összedugjuk a fejünket, és átkötjük a kantárt, hogy a megfelelő beállítással tudj belekezdeni a tanulásba.

Tehát, más dolgod nincs is, csatlakozz első körben a fórumhoz, tedd fel kérdésed, szólj hozzá, ez nem egy zárt társaság. A találkozókra gyere el, és ha megtetszett, legközelebb hozd el a családot is, vagy egyből gyere velük. Nálunk jut mindenkinek egy sárkány. 😉

Share Button

Szólj hozzá a témához!