Van-e lehetőség valakitől tanulni a röptetést? – Kérdések, válaszok

Share Button

Sajnos hivatalosan nincs. Nincs se klub, se egyesület, se semmi. Ez az oldal pont ezek életre hívásáért jött létre.

Azonban sok az amatőr segítőkész sárkányos, minden típusra. Tapasztalatom szerint  ha kérdések merülnek fel minden sárkányos segítőkész, mi több a sárkányok megosztása, kipróbálása nálunk természetes. Ezzel a lehetőséggel sokan élnek, mielőtt vásárlásba fognak megtapasztalhatják a típusok közötti különbséget.

Segítséget akkor tudunk nyújtani, ha találkozunk, élőben be tudjuk mutatni a fogásokat, csomókat és a részleteket. Ha a távolság miatt nem tudunk találkozni, akkor megpróbálunk távsegítséget nyújtani, volt már rá példa, hogy egy mozdulatot videóra felvéve küldtem el az érdeklődő számára.

Elsősorban azt tudom ajánlani, hogy figyeld az oldalt, regisztrálj a fórumon, ahol minden eseményről mail hírlevelet küldünk. A reptetésre alkalmas időben beindul a közösség, egyből közös program, találkozó szerveződik. Ha elérhetetlen távolságban vagy programjainktól, akkor minden lehetőséget megragadva igyekszünk támogatást nyújtani, legyen az építési, alkatrész beszerzési tanács vagy manőverezési fogásokkal kapcsolatos kérdés.

A reptetés alapjai a tudásbázis – oktatóanyag  menüpont alatt vannak típusonként leírva, itt trükkök leírásait, reptetési alapokat, és hasznos tanácsokat találhatsz, ha gondban vagy eszközöddel. Amennyiben olyan kérdésed van, amire nem találsz választ, kérlek írd meg a fórumon.

Share Button

Szólj hozzá a témához!