Egyzsinóros sárkányok – Tervek, tippek

Share Button

Bondestam Cone sárkány (szélzsáksárkány)WP_20160203_19_42_20_Pro

Akik egy hírtelen ötlettől vezérelve kedvet kaptak a sárkánykészítéshez és csak szemeteszsákjuk/nejlonuk van otthon, némi zsinór és ragasztószalag, azok sikerrel építhetik meg egy röpke óra alatt ezt a nagyszerű sárkányt. Biztos siker, no rohangálás!
A tervért 1000 köszönet Rudas Gábornak!


 Rokkaku az örök jóbarát

Ezt a sárkányt azoknak ajánlom, akik szeretnének egy megbízható, stabil sárkányt, ami széles széltartományban képes repülni, akár kikötve egy cövekhez. Megépítése nem kíván különösebb felkészültséget! 


sarkany-osszealli-tasi-rajz-1024x865Egyszerű sikló sárkány

 

Egy nagyon könnyen elkészíthető, olcsó kis sárkány terve érhető innen el, gyerekeknek,
felnőtteknek egyaránt ajánlatos.

 


 Tangler – a harci sárkány

TanglerEgy érdekes fajta, a harci sárkány építési tervét és leírását osztom meg veletek, ezek a fajták az újvilágban aratnak osztatlan sikert. Vigyázat, nagyon gyorsak, csak türelmeseknek és nem egy alkalomra.

 

 


 Urban Ninja – a nullszeles

Urban ninja sárkánySokunk kedvence, a Svájcban élő, magyar gyökerekkel rendelkező Horvath úr szél nélkül, beltérben is repülni képes Urban Ninja the Bad építési tevéhez és leírásához juthatsz hozzá innen. Ennek a sárkánynak a tervét a fejlesztő szabaddá tette, köszönet neki!


 

Mogi – a harcos dél-amerikai

Pipa Arte1 008 [800x600]Úgy gondoltam, hogy a sor folytatását egy igen egyszerűen elkészíthető egzotikusnak számító dél – amerikai harci sárkánnyal folytatom. Elkészítését azoknak javallom, akik egy kicsit szeretik a kihívásokat. Elkészítése igen egyszerű, ha kettőt csinálsz, akkor megküzdhetsz a szomszéddal is.

 


 

3D sárkányok, Showkites

Mivel lassan egyre nagyobb az igény a különleges sárkányokra, így azt gondoltam, hogy amiket megtalálok, közzéteszem, akár csak link formájában, klikk.

Share Button

Szólj hozzá a témához!