Kitől lehet segítséget kérni? – Kérdések, válaszok

Share Button

Amikor elkezdtem a sárkányokkal foglalkozni, rájöttem, hogy mekkora arzenál áll rendelkezésre ezekből az eszközökből, sok videót néztem meg a Youtube-on. Az én választásom a négyzsinóros példányokra esett, rendelés után a csomag megérkeztével jött a kérdések sorozata:

  • hogyan?
  • hova?
  • kivel?
  • mit-hova?
  • merre?
  • melyik oldal?   grrrr, de jó lenne, ha valaki megmondaná!

Ha ugyan így érzed magad, akkor gyere és csatlakozz a fórumhoz! Nálunk a fő jelmondat: egyszer mindenki volt kezdő! A fórumon és a csapaton belül nincsenek idősek, fiatalok, nagy tudásúak, veteránok, csak sárkányosok. A sárkányosokon belül pedig van aki több trükköt tud, van aki jobban tud sárkányt készíteni és van aki már sok példánnyal találkozott, így nagyobb a gyakorlati tapasztalata. De ennyi, ez nem egy zárt közösség!!! 😉 Sárkánykészítéssel kapcsolatos kérdéseidet is felteheted a fórumon, sokunk van már túl egy-két darab elkészítésén.  Vagy használd az emailt: sarkanyinfo@gmail.com

A felmerülő kérdéseket igyekszik mindenki tudása szerint megválaszolni, a közösség segít ebben. A tagság kötelezettségekkel nem jár! Viszont ha csak hozzászólások nélkül szeretnéd nyomon követni az eseményeket, akkor is érdemes regisztrálnod a fórumba, mert eseti hírleveleket onnan is küldünk ki, amiben rendezvényekről, felhívásokról, szerveződésekről kaphatsz hírt. A főoldalon is fel tudsz iratkozni hírlevélre, amiben az oldal újdonságairól tudsz tájékozódni. Jelentsen ez új szerkesztőt, megújuló tartalmat, vagy a honlap fejlesztését tartalmazó hírt.

Amennyiben viszont szeretnél kipróbálni néhány sárkányt, vagy esetleg nem tudod az újonnan beszerzett sárkányodat összerakni vagy reptetni, akkor gyere a közös reptetésekre. Itt alkalmad nyílik sok fajtát kipróbálni, megnézni a részleteket, ráérezni egyes fajták ízére. Nálunk minden kipróbálható, igyekszünk mindazt a tudást átadni , aminek mi már a részesei vagyunk.

Share Button

Szólj hozzá a témához!