Kezdők, érdeklődők, tapasztaltak, mindenki!!!

Share Button

 

Magyarországon a sárkányozás egy hobbi, de a világ több országában hagyományként tisztelik, és sportként űzik. A sárkányozással ismerkedők részére hoztuk létre ezt az oldalt, támogatást szeretnénk nyújtani az információ eszközével.

Sok kérdés felmerülhet a kezdetekkor: mit vegyek, melyik való nekem, hol lehet reptetni, a felmerülő kérdésekre hol kapok választ, mikre képes a sárkányom, hogy javíthatom, mikor lesz sárkányos rendezvény?

Első körben: a legjobb helyen vagy, hogy ezekre a kérdésekre választ kapj!

Csatlakozz hozzánk!

Tudj meg többet a sárkányokról, kapcsolódj be a fórumba, gyere közös programokra minden kötelezettség nélkül! Hozd el a barátot, barátnőt, gyereket, feleséget, férjet, nagymamát, nagypapát! Ha érdekes cikket, videót vagy képet találsz, vagy készítesz, oszd meg velünk akár hozzászólás, akár email formájában vagy a fórumon. Iratkozz fel hírlevelünkre, amiben megkaphatod az újdonságokról szóló híreket, legyen az megjelenő új modell, hazai program, vagy csak egy érdekes kép. A tapasztaltabb sárkányosok hozzászólásait is várjuk mindegyik témakörben, amivel bővíthetjük a tudásbázist. Aki kedvet érez hozzá, szerkesztheti velünk együtt a honlap tartalmát, ez ügyben írj emailt! Idővel létrejöhet egy igazi sárkányeresztő klub is!

Az oldal szeretne helyet biztosítani blogok, beszámolók részére is ebben a témában, írj emailt és helyet biztosítunk az oldalon!

A munka utáni, hétvégi kikapcsolódásra vagy testmozgásra igen nagy szükség van. Egy átdolgozott nap után nehéz kimozdulni a jól megérdemelt pihenő helyett. Pedig nem is gondolná az ember, hogy mennyire más ez a mozgás, mint a napi rutin vagy konditermi sanyargatás.

 

Jöhetsz egyedül is itt nem leszel soha magányos. Ha kéred, nagyon szívesen megmutatjuk mit és hogyan kell csinálnod. Ha mi sem tudjuk, akkor megkeressük azt aki tapasztalt az adott témában. Segítünk elindulni a megfelelő úton az élvezetes sárkányozás felé.

Miután rászántad magad, hogy eljössz remélhetőleg tele leszel pozitív élményekkel.

Sárkányozás másnapján mikor kicsit fúj a szél és bizsereg a lábad, hogy menj megint eregetni, már biztos lehetsz benne, hogy elkaptad a „sárkányos fertőzést” . Észre sem veszed és már a felhőket kémleled és a szélirányt figyeled. Majd ezek után nyúlsz a telefonodért és körbecsörögsz, hogy ki jön még ki……

Egy-két reptetés után már a sárkányod azt csinálja, amit te  akarsz, ilyenkor jönnek csak igazán a pozitív élmények. Az első trükkök, amit már meg tudsz csinálni úgy, hogy érzed mikor jó hozzá a szél. Két-három óra reptetés után észre sem veszed, de a jó levegő megteszi a hatását és kezdesz éhes és szomjas lenni! Ezért javasoljuk, hogy hozz magaddal némi nemű kedvedre való elemózsiát.

Annyi tapasztalati tudást fogsz szerezni, hogy mikor merről fúj a szél és milyen színű reggel vagy este az ég, amiből már te magad is fogod tudni a másnapi szélelőrejelzést.

Ne feledd: ”Egyszer mindenki volt kezdő”

 

 

Share Button

Szólj hozzá a témához!