Hol, kikkel, mikor lehet röptetni? – Kérdések, válaszok

Share Button

Nos, erre a kérdésre is csak az előbbi menüben található választ tudom megjelölni. Elsősorban velünk érdemes! 😀 A fórumon nyomon követheted a közös eresztéseket, programokat, hirtelen szerveződéseket. A “Közös programok” menü alatt a regisztrált felhasználók be tudják állítani az értesítést topiconként, így emailban is kaphatsz értesítést a nap közbeni változásokról.
Elsősorban mi a dél pesti környéket preferáljuk, ehhez lakunk közel. Elsősorban a Soroksári úti Tesco 1-es rephelyen szoktunk hadrendbe állni a repülő alkalmatosságokkal. De esetenként átszerveződünk egy másik helyszínre, amit szintén a fórumon beszélünk meg. Itt tisztázzuk a helyszínt és az időpontot, mindenki számára világossá téve, hogy ki-mikor érkezik. Sok fajta sárkányt tudunk hadrendbe állítani egy-egy találkozó alakalmával, érdemes a hangulat miatt is csatlakozni, tudom, ez “kívülállóként” furán hangzik, de… GYERE/GYERTEK!

A címben szerepel az is, hogy kikkel? Hmm, van közöttünk mindenféle végzettségű és foglalkozású sárkányos a bútorasztalostól kezdve a ipari konyhagép szakin át a kormányőrig, mindenki. De ott kint csak sárkányosok vannak! 😀

Ja! Gyerekeknek, férjnek, feleségnek, barátnőnek, nagypapinak kiváló elfoglaltság! Otthon ne hagyd őket!!! 😉

És a végére még valami, az esetleges félreértések elkerülése végett: mi nem beszervezős, szektaszerű valami vagyunk, csak amolyan sárkány bolondok!
ezt nem bírtam kihagyni…

Share Button

Szólj hozzá a témához!