Események betöltése

« Összes Események

XXIX. Sárkányeresztő találkozó – Pákozd

június 8 - június 9

Share Button

P1160992

Immáron 29. alkalommal kerül megrendezésre Pákozdon a Nemzetközi Sárkányeresztő Találkozó, ami többek között a hazai aktív sárkányeresztők krémjének kötelező programja. Ha eddig nem találkoztál velük, csak a fórumon, itt az idő bepótolni a “lemaradást”!  Az eseményen résztvevők változatos programok részesei lehetnek -ha jó a szél-, úgy mint dugóleverő bajnokság, harci sárkányos küzdelem, éjszakai reptetés. Ahogy már sokszor hangsúlyoztuk: a kicsi sárkány is sárkány, és nem a tudás a mérce, gyertek, próbáljátok ki milyen egy darab nejlon felett uralkodni! Két sárkányos létezik: az egyik akinek van sárkánya, a másik, akinek még nincs!
Lehetőség van a dombon éjszakázni, a kitelepülők már 7-én  elfoglalhatják sátorhelyüket, amit csak 10-én, hétfőn kell elhagyniuk, a wc és a víz már kint lesz péntektől!

A helyszínre a településre érve irányító táblák vezetnek fel.

Kiirtásra kerültek a bokrok a dombon, megannyi programon vehet részt az érdeklődő: dugóleverő verseny, harci sárkányozás, kötelékrepülés, zene, színpadi előadások, éjszakai sárkányeregetés, kötetlen beszélgetés napestig, próbakör, azaz próbáld ki a sárkányom, sárkánykészítő műhely, piknikelés a zöldben. Hozz egy kockás pokrócot és ha van sárkányt is. Ha meglátsz egy sárkány.info-s sárkányeresztőt, akkor szólítsd meg vagy gyere a sátrakhoz.

Share Button

Részletek

Kezdés:
június 8
Vége:
június 9

Helyszín

sárkánydomb
Pákozd, Unnamed Road, 8095,
Pákozd, Fejér Magyarország
+ Google Térkép

Szólj hozzá a témához!

%d blogger ezt szereti: