Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

XXVII. Sárkányeresztő találkozó – Pákozd

2017. június 3. szombat - 2017. június 4. vasárnap

Share Button

P1160992

http://sarkanydomb.hu/

Immáron 27. alkalommal kerül megrendezésre Pákozdon a Nemzetközi Sárkányeresztő Találkozó, ami többek között a hazai aktív sárkányeresztők krémjének kötelező programja. Ha eddig nem találkoztál velük, csak a fórumon, itt az idő bepótolni a “lemaradást”!  Az eseményen résztvevők változatos programok részesei lehetnek -ha jó a szél-, úgy mint dugóleverő bajnokság, harci sárkányos küzdelem, éjszakai reptetés. Ahogy már sokszor hangsúlyoztuk: a kicsi sárkány is sárkány, és nem a tudás a mérce, gyertek, próbáljátok ki milyen egy darab nejlon felett uralkodni! Két sárkányos létezik: az egyik akinek van sárkánya, a másik, akinek még nincs!
Lehetőség van a dombon éjszakázni, a kitelepülők már 3-án  elfoglalhatják sátorhelyüket, amit csak 6-án, hétfőn kell elhagyniuk, a wc és a víz már kint lesz péntektől!

A helyszínre a településre érve irányító táblák vezetnek fel.

A programot felráztuk, megkevertük, újratöltöttük! Igazán tartalmas, alternatívákkal kiegészített programsor várja az érdeklődőket a sárkánydombon. Kiirtásra kerültek a bokrok a dombon, megannyi programon vehet részt az érdeklődő: dugóleverő verseny, harci sárkányozás, kötelékrepülés, zene, színpadi előadások, éjszakai sárkányeregetés, kötetlen beszélgetés napestig, próbakör, azaz próbáld ki a sárkányom, sárkánykészítő műhely, piknikelés a zöldben. Hozz egy kockás pokrócot és ha van sárkányt is. Ha meglátsz egy egyenpolós sárkányeresztőt, akkor szólítsd meg vagy gyere a sátrakhoz.
Bővebben itt, az esemény saját honlapján: http://sarkanydomb.hu/

47.224814,18.518443

Share Button

Részletek

Kezdés:
2017. június 3. szombat
Vége:
2017. június 4. vasárnap

Szólj hozzá a témához!