KAPhatsz egy kis segítséget!

Share Button

A téli időszak a felkészülésről, a magunkfajtának az építésről szól. Ennek apropóján gondolta úgy Niethammer kolléga, hogy műszaki leírásban nyújt támogatást a sárkánnyal emelt légi fotózással ismerkedőknek, méghozzá megdöbbentő alapossággal. Magam is szemeztem egykor a lehetőséggel, de megvallom, hogy a sok elektronika és mechanika egy kicsit kedvemet szegte, ugyebár kinek a kocsmárosné, kinek a kocsmáros… Hamar elvetettem a lehetőségét is az ilyesminek, nem akartam belebukni, számomra kínai.
Azonban vége a kifogásoknak, itt a megoldás. A fent megnevezett KAP-os sárkányeresztő személyes blogjában pontos útmutatást kaphat minden vállalkozó kedvű, részletes leírásokkal, illusztrációval, fényképes útmutatásokkal, letölthető programokkal.
Kapra fel!

Share Button
Zsolt Erdei

Zsolt Erdei névjegye

2010 év elején kezdtem a sárkányozással foglalkozni. Azóta megszállottan próbálom szélesebb körben megismertetni mindenkivel ezt a nagyszerű szeles sportot. Az oldal létrehozásával szeretnék támogatást és információt nyújtani minden érdeklődőnek, közösségi bázist a sárkányosok számára.
Kategória: Magazin | A közvetlen link.

Szólj hozzá a témához!