Beülős Ricsi

Share Button

Egy újabb kategóriát gondolok nyitni az oszlopos tagokról. Az ötletet az adja, hogy Niethammer kolléga az alábbi mozgóképpel örvendeztetett meg. Már volt szó mindenről, csak a tagokról nem, az ötlet kiváló, folytassuk a sort!
Na, nézzük, hogy kicsoda Ricsi? Eleinte a vontatós oldalakhoz (pl.: az azóta megszűnt kiteforce.hu) csatlakozva, majd némi áthallással került a társaságunkba. Szinte minden alkalommal egy beülővel közlekedik, gyenge szél esetén is a végtelenségig próbálkozik, hogy ernyője fent maradjon. Elmaradhatatlan kiegészítője a buggy és esetenként a vontatmány: a buggytaxi. Nem lepődünk meg, ha rendezvényeken könyékig olajosan a generátort bütyköli vagy éppen zuhanysátrat ácsol, esetleg komplett sörcsappal jelenik meg, de volt, hogy KCR-es Ifával vagy propános olajsütővel érkezett. Nagy forma, közvetlenségével mindenkit lehengerel az ernyők és vontatás témakörében viszi nálunk a pálmát.
A videó készítője: Niethammer Zoltán

Share Button
Zsolt Erdei

Zsolt Erdei névjegye

2010 év elején kezdtem a sárkányozással foglalkozni. Azóta megszállottan próbálom szélesebb körben megismertetni mindenkivel ezt a nagyszerű szeles sportot. Az oldal létrehozásával szeretnék támogatást és információt nyújtani minden érdeklődőnek, közösségi bázist a sárkányosok számára.
Kategória: Magazin | A közvetlen link.

Szólj hozzá a témához!