5 éves a sarkany. info

Share Button

Hát, kedves visszajárók és idetévedők, a mai napon lett a honlap 5 éves. A kezdeti bizonytalanság után sikeresnek mondható a működésünk, egyre szervezettebbek vagyunk. Megannyi sárkány épült a közösségnek köszönhetően, tartottunk egy halom műhelymunkát, ismeretségek és barátságok kötődtek…
Tele vagyunk tervekkel a jövőt illetően, elindult a közös sárkányok gondolata, mi több szárba is szökkent, sőt a suttogó propaganda még ismertebbé tette, egyre többen csatlakoznak az ötlethez.
Elkészült és bővül a kitelepülős rendezvényekre a bázis sátor, egyre többen gondoljuk alapvetésnek a sátoros programokat.
A januári évzáró-évnyitón kiderült, hogy tevékenyen is egyre többen vennétek részt a hazai sárkányos élet ismertségének javításán, a programok lebonyolításában. Ezt már csak formába kell önteni, meg kell valósítani.
Nem is gondoltam volna 5 éve, hogy ilyen sok látásmód van sárkány témakörben, ki innen-ki onnan közelít a szeles elfoglaltsághoz, legyen az a harci sárkányok témaköre, a technikai/műszaki részletek vagy a történelmi jelentőség. Nem egyszer tudtunk úgy is bizonyítani mint csapat, ha kellett vállvetve segítettük a rendezőket önzetlenül, adtunk a kezdeti lépésekhez támogatást a kezdőknek vagy ötleteltünk.
Nagy dolog ám ez, és ezt tényleg így gondolom.

További jó szelet mindenkinek, hálás köszönet a segítségért, a lelkesedésért, az összetartásért, ne hagyjuk, hogy a szél szétfújjon minket.

5 éves sárkányos szülinap

Share Button
Zsolt Erdei

Zsolt Erdei névjegye

2010 év elején kezdtem a sárkányozással foglalkozni. Azóta megszállottan próbálom szélesebb körben megismertetni mindenkivel ezt a nagyszerű szeles sportot. Az oldal létrehozásával szeretnék támogatást és információt nyújtani minden érdeklődőnek, közösségi bázist a sárkányosok számára.
Kategória: Magazin | A közvetlen link.

Szólj hozzá a témához!