BUÉK 2016 – Magazin

Share Button

wishes happy new year friends 2016Én eredményekkel teli új évet kívánok mindenkinek, legyen olyan amilyennek akarjátok!

Ha bepróbálkoznék évértékelővel, lehet, hogy nem csak jó dolgokat tudnék leírni.
Jöttetek újak és maradtatok régiek, mondhatom mint tag: nekem ti vagytok az ablak a külvilágra. 🙂
Sajnos vesztettünk el idén nagyon jó barátot… mindörökké… és sajnos más okból, talán az idő segít rendezni ezeket a nézeteltéréseket…

Bővültünk sok új sárkánnyal és eresztőikkel, meglett a régen áhított sátor (ha emlékeztek még a múlt évi Pákozdra, akkor az egymillió fokban pár rongy és napernyő alatt voltunk kénytelenek meghúzni magunkat), mi több jövőre bővítjük.

Részt vehettünk néhányan a csodás Bodóczky műhelymunkán a Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely jóvoltából, ez számomra nagy élmény volt.

Rendeztük a Tavasznyitót, ott voltunk a csodás Makláron, ahol láthattuk, hogy miként tudnak tiszta szívű emberek csodát tenni. Szentkirályszabadján újra részesei lehettünk egy mesés hétvégének, köszönet és hála a rengeteg munkáért! Zebegény immáron kikerült a járókából, mi több egy profi gépezetté nőtte ki magát, fejhajtás, kalapemelés!
Az OSOW idén a külső okok miatt nem úgy sikerült ahogy szerettük volna, de sebaj, kárpótolt a közösen eltöltött este.
Sikerült lezavarni a Pákozdi hétvégét úgy ahogy az eső miatt, de szinte törvényszerű, hogy így kell lennie, ha első rendezők vagyunk. Itt és most szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki részt vett a rendezésben, ilyen vagy olyan módon, köszönet az átadott információkért és az önzetlen munkáért Oferinek, Andaháziy Lacinak és Szanka Zsuzsinak. Köszönet az iszony sok munkáért Öregmikinek, a Szentkirályszabadja Baráti Kör minden – és oszlopos tagjainak Melcsinek és CseL-nek, Kominak a felkarolás ötletgazdájának és a szervezésért is.
Külön köszönet Pákozd nagyközség Önkormányzatának, hogy energiát nem kímélve otthont adott ismét a találkozónak, valamint a külföldi sárkányeresztőknek akik megtisztelnek minket jelenlétükkel a rendezvényeken!

Elkezdődött amit már évek óta megtehettünk volna: gyűjtünk a nagy sárkányokra.
Tartottunk műhelymunkát Ninja ügyben, és tervezzük a harci sárkány és rokkaku műhelymunkát is.
Sok a terv ami köré gyűlhet a magamfajta sárkányos, személy szerint nagyon örülök az aktív részvételnek!
Azt mondhatom, hogy mindenkinek megvan a maga helye ebben a csapatban, nem kezdek el példálózni, mert kihagynék valakit esetleg.
…annyit viszont feltétlenül, hogy itt a sarkany.info-n a segítségemre sietőknek köszönetet mondjak: httominak a sok önzetlen munkáért, RGabornak és DarkSoulnak a cikkekért.

Kívánok minden olvasónknak és sárkányosnak Bodog Új Évet!

Share Button
Zsolt Erdei

Zsolt Erdei névjegye

2010 év elején kezdtem a sárkányozással foglalkozni. Azóta megszállottan próbálom szélesebb körben megismertetni mindenkivel ezt a nagyszerű szeles sportot. Az oldal létrehozásával szeretnék támogatást és információt nyújtani minden érdeklődőnek, közösségi bázist a sárkányosok számára.
Kategória: Magazin | A közvetlen link.

Szólj hozzá a témához!