Egzotikus darab – Magazin

Share Button

Ha nagy általánosságban beszélünk sárkányokról és azok zsinórjairól, akkor 1,2 vagy 4 zsinórról esik szó. No, de azért van itt egy szám, ami különös, ez pedig a 3!

Synergy (front)Igen létezik egy 3 zsinóros különös szerzet, a neve Synergy 333. EZ a jószág 3 zsinór végén fityeg nekünk az égen. elsőre az jutott szembe, hogy vajon ezzel miként lehet startolni, talán van olyan pozíció amivel el lehet emelni a földről vagy kell hozzá személyzet, aki elindítja? Synergy (back) + fogantyuAz irányítását érteni vélem, hiszen a három ágú csillag alakzathoz tartozik egy szintén három ágú kormány, amihez a csúcspontokat összekötő zsinór fut. A nehézség ott adódik, hogy ha forgásra ösztökéled a járgányt, akkor bizony egy pár fordulat után nagy valószínűséggel elveszted az adott csúcshoz tartozó kormánycsúcsot és akkor… nem is tudom.  Tán’ érdemes lenne egy csúcsot megjelölni, hogy tudja a pilóta, éppen milyen pozícióba van a sárkány. A merevítők elrendezésa a zsinórokkal szinte eklektikus!

Hmmm, érdekes, azért kipróbálnám!

Synergy frame

Share Button
Zsolt Erdei

Zsolt Erdei névjegye

2010 év elején kezdtem a sárkányozással foglalkozni. Azóta megszállottan próbálom szélesebb körben megismertetni mindenkivel ezt a nagyszerű szeles sportot. Az oldal létrehozásával szeretnék támogatást és információt nyújtani minden érdeklődőnek, közösségi bázist a sárkányosok számára.
Kategória: Magazin | A közvetlen link.

Szólj hozzá a témához!