SkyFly – Magazin

Share Button

Azt hiszem, hogy ezen az oldalon nem kell részletezzem a sárkányozás/kájtozás szépségeit. Már nem először hallottam, hogy: áááá, a nagyobb négyzetméterekkel inkább nem mennék vagy amikor már egyszer úgy istenigazából beleszaggatott a szél a próbakör alatt a vitorlába, utána már nincs akkora kedv. Így vagyok ezzel én is, egyszer-kétszer már pórul jártam, ez még belefért, de köszi, többet nem.

skyfly

Úgy gondolom, hogy ezt a félelmet/elutasítást lehet ezzel az eszközzel kizárni. Egyszerű, de annál nagyszerűbb az ötlet. A próbakör -vagy szórakozás- teljesen biztonságos és valljuk meg: tuti, hogy nagyobb élmény mint a földön eltaknyolni egy erős rántás után. Egy biztonsági eszköz megakadályozza a támasztó oszlopnak való csapódást. A horgászcsaliként fityegő pilóta tuti, hogy nagyszerű élményekkel hagyja el a horgászbotszerű képződményt. A kezdők, tanulók teljes biztonsággal sajátíthatják el az alapokat.

És még egy fontos nézőpont. Mozgássérültek számára is elérhetővé válik a kájtozás ezzel a nagyszerű motyóval!

Share Button
Zsolt Erdei

Zsolt Erdei névjegye

2010 év elején kezdtem a sárkányozással foglalkozni. Azóta megszállottan próbálom szélesebb körben megismertetni mindenkivel ezt a nagyszerű szeles sportot. Az oldal létrehozásával szeretnék támogatást és információt nyújtani minden érdeklődőnek, közösségi bázist a sárkányosok számára.
Kategória: Magazin | A közvetlen link.

SkyFly – Magazin bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Minda Richárd hozzászólása:

    😀

  2. Minda Richárd hozzászólása:

    A jobbaknak ernyő nélkül is müxik: https://www.youtube.com/watch?v=G_ApGSjMvQU#t=63

Szólj hozzá a témához!