X-Winder – Magazin

Share Button

Hát, ez elég drága! – szoktuk néha elsóhajtani magunkat amikor az épülő sárkányunkhoz a széncsövet guberáljuk. Minden sárkányépítő tudja, hogy a merevítők jelentős összeget tesznek ki egy sárkányépítés költségvetésében. Eddig… illetve tavaszig.

Ugyan is az X-Winder alternatív megoldást nyújt a házi csőgyártáshoz egy komplett szettel, alapanyagokkal. Összehasonlításként az üzletek 1 méteres széncsöveinek 20 dolláros árával szemben a 4 dolcsis árral kecsegtet a forgalmazó, ami valljuk meg, nagyon okés, arról nem is beszélve, hogy kishazánkban a fenti árhoz még hozzá lehet csapni egy jókora posta és vám- és áfaköltséget. Mi is az alternatíva?

Az X-Winder egy megrendelhető szett, amiben benne van a szénszövet, a gyanta a tekercselő mechanizmus és a szoftver.
Arról nem találtam (vagy nem kerestem eléggé alaposan), hogy mi a készítési mérettartomány. Az árát illetően várnunk kell tavaszig.

A fejlesztő honlapja.

Share Button
Zsolt Erdei

Zsolt Erdei névjegye

2010 év elején kezdtem a sárkányozással foglalkozni. Azóta megszállottan próbálom szélesebb körben megismertetni mindenkivel ezt a nagyszerű szeles sportot. Az oldal létrehozásával szeretnék támogatást és információt nyújtani minden érdeklődőnek, közösségi bázist a sárkányosok számára.
Kategória: Magazin | A közvetlen link.

Szólj hozzá a témához!