Kap… a húzóágazat – Magazin

Share Button

Sárkányos vagy? Ki akarsz tűnni a többiek közül? Van 3 lehetőséged (nem sorrendbe):

  1. készíts egyedi/ritka látványos sárkányt
    Ezzel elismerést zsebelhetsz be,  az elkészített sárkányod körül nagy lesz a forgalom és a többi sárkányos részéről jön a max. respekt, aki pedig csak néha lát sárkányt, na az ő szemében láthatsz igazi csillogást! Elég ha találkozókon összerakod, a látványosság néha közelről csábítóbb!
  2. tanulj meg trükközni/manőverezni akár többedmagaddal, alakíts ki egyedi stílust, repüljetek koreográfiát
    No, ezzel csak akkor tudsz igazi sikereket elérni, ha meg is tudod mutatni, akár nemzetközi szinten. A csapatrepülés kiváló kezdés, de hazai viszonylatban ez nehéz ügy (ugyan olyan eszköz, zsinór, szél, szabadidő).  A kiművelt stílust pedig csak a hozzáértők fogják értékelni.
  3. készíts légifelvételeket sárkánnyal
    Szerintem ez a leglátványosabb műfaj, ezt lehet a legkönnyebben megmutatni a nagyközönségnek. Különleges tanulási folyamat, amelyhez alapos technikai felkészülés igényeltetik. De lehet egyszerű eszközökkel is…
Ez utóbbit példát láthatjuk ebben a riportfilmben, ugyn ez esetben a főszereplő nem hivatásos fotós, de kiváló érzékkel látja meg a földről a lehetőségeket.
Az oldala több órás elfoglaltásot adhat a téma rajongóinak!!! 

A téma beküldője: DanZi

Share Button
Zsolt Erdei

Zsolt Erdei névjegye

2010 év elején kezdtem a sárkányozással foglalkozni. Azóta megszállottan próbálom szélesebb körben megismertetni mindenkivel ezt a nagyszerű szeles sportot. Az oldal létrehozásával szeretnék támogatást és információt nyújtani minden érdeklődőnek, közösségi bázist a sárkányosok számára.
Kategória: Magazin | A közvetlen link.

Szólj hozzá a témához!