Őrület! – Magazin

Share Button

Arra már láttunk példát, a számítógépen keresztül sikerült csillapítani a sárkányozás iránti olthatatlan vágyat, mindenféle alkalmazások és programok segítségével. Ami azt illeti még ki is próbáltam, de valami hasonló az élmény, mint amikor a megszokott Coke helyett egy olcsó utánzatot szürcsölsz… inkább kihagyom.

Ezúttal viszont ez az alkalmazás inkább érdekes mint hervasztó az Androidos rendszerrel tud uralkodni a szervó felett.  Ami azt illeti meglehetősen érdekes kérdésre ad választ a fejlesztés. A Fórumon már láttunk hiánypótló/tehermentesítő megoldást szabi72 tagunktól amikor autóhoz kötötte az eszközt, és az erős szél ellenére tudtak erőfeszítések ellenére kavarni a palannyal. A videós eszközzel viszont lehetne fogyatékkal élőknek is egy kis adrenalin löketet és szórakozást biztosítani!

Share Button
Zsolt Erdei

Zsolt Erdei névjegye

2010 év elején kezdtem a sárkányozással foglalkozni. Azóta megszállottan próbálom szélesebb körben megismertetni mindenkivel ezt a nagyszerű szeles sportot. Az oldal létrehozásával szeretnék támogatást és információt nyújtani minden érdeklődőnek, közösségi bázist a sárkányosok számára.
Kategória: Magazin | A közvetlen link.

Szólj hozzá a témához!