Életmentéshez – Magazin

Share Button

Szerintem el se hinnék a mai fiatalok hgy volt idő, amikor a II. világháborúban a tengeren bajba jutottaknál nem volt mobiltelefon. Talán a térerő fogalmával tisztában vannak, így a hagyományos rádió határaival is.
Cimbi kimerítő cikkében oldalunk már foglalkozott a Gibson Girl névre hallgató sárkány-rádió kombóra, de ezúttal működni is láthatunk egyet. A képsorokon nem csak az összerakást, feleresztést láthatjuk, hanem a végén a generátor érdekes lábra rögzíthető kiegészítőjét is működés közben. A teljesen élethű változathoz immáron csak egy lezuhan, majd gumicsónakba szorult légi hajózó legénység kellene. De működni látni így is nagyszerű!!!

Share Button
Zsolt Erdei

Zsolt Erdei névjegye

2010 év elején kezdtem a sárkányozással foglalkozni. Azóta megszállottan próbálom szélesebb körben megismertetni mindenkivel ezt a nagyszerű szeles sportot. Az oldal létrehozásával szeretnék támogatást és információt nyújtani minden érdeklődőnek, közösségi bázist a sárkányosok számára.
Kategória: Magazin | A közvetlen link.

Életmentéshez – Magazin bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Cimbi hozzászólása:

  Gondolom, hogy a srác bizonyosan militaria megszállott.

  • Zsolt Erdei humanual hozzászólása:

   Áhh, miből gondolod? 😀 Mondjuk ez a pulóver elég beszédes vagy a felszerelés aprólékos előkészítettsége is a szavaidat igazolja. 😉
   Azért örülök, hogy vannak még ilyenek, most látom először, hogy hogyan működött pontosan egy ilyen.

Szólj hozzá a témához!