Életmentéshez – Magazin

Share Button

Szerintem el se hinnék a mai fiatalok hgy volt idő, amikor a II. világháborúban a tengeren bajba jutottaknál nem volt mobiltelefon. Talán a térerő fogalmával tisztában vannak, így a hagyományos rádió határaival is.
Cimbi kimerítő cikkében oldalunk már foglalkozott a Gibson Girl névre hallgató sárkány-rádió kombóra, de ezúttal működni is láthatunk egyet. A képsorokon nem csak az összerakást, feleresztést láthatjuk, hanem a végén a generátor érdekes lábra rögzíthető kiegészítőjét is működés közben. A teljesen élethű változathoz immáron csak egy lezuhan, majd gumicsónakba szorult légi hajózó legénység kellene. De működni látni így is nagyszerű!!!

Share Button
humanual

humanual névjegye

2010 év elején kezdtem a sárkányozással foglalkozni. Azóta megszállottan próbálom szélesebb körben megismertetni mindenkivel ezt a nagyszerű szeles sportot. Az oldal létrehozásával szeretnék támogatást és információt nyújtani minden érdeklődőnek, közösségi bázist a sárkányosok számára.
Kategória: Magazin | A közvetlen link.

Életmentéshez – Magazin bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Cimbi hozzászólása:

  Gondolom, hogy a srác bizonyosan militaria megszállott.

  • humanual humanual hozzászólása:

   Áhh, miből gondolod? 😀 Mondjuk ez a pulóver elég beszédes vagy a felszerelés aprólékos előkészítettsége is a szavaidat igazolja. 😉
   Azért örülök, hogy vannak még ilyenek, most látom először, hogy hogyan működött pontosan egy ilyen.

Szólj hozzá!