Na, ne így – Magazin

Share Button

Szinte mindennapossá vált a videók közlése itt az oldalon, állíthatom, hogy így kb. az ezredik után tudok objektív véleményt alkotni egy ilyen filmről.
A mai bejegyzés az alábbi videó készítőjét szeretné egy kicsit megdorgálni. A téma szokásos: az idei Valencia-i találkozó,  4-es csapat bemutató, amit a sárkányok közé befutó résztvevők (ilyet még nem láttam) színesítenek. Az ötlet formabontó, viszont a repülést nem nagyon látom. A kamerával szemből, kicsit oldalról filmezett sárkányok amint emelkedőre fogják már csak csíkokat láthatunk, a manőverekből gyakorlatilag semmit nem látni.
Tehát csak tanácsként javaslom: mögüle, mindig mögüle filmezzünk, mert hasonlóan élvezhetetlen filmekre ráun az ember. Egyebek mellett volt egy önjelölt filmes ezen a találkozón, aki sok videót készített, de minden esetben szemből, szinte alulról vette fel a sárkányokat, nem gondoltam úgy, hogy mind megosztom veletek, mert tényleg nem mutatnak jól.
És most íme a félig látható bemutató:

Share Button
Zsolt Erdei

Zsolt Erdei névjegye

2010 év elején kezdtem a sárkányozással foglalkozni. Azóta megszállottan próbálom szélesebb körben megismertetni mindenkivel ezt a nagyszerű szeles sportot. Az oldal létrehozásával szeretnék támogatást és információt nyújtani minden érdeklődőnek, közösségi bázist a sárkányosok számára.
Kategória: Magazin | A közvetlen link.

Szólj hozzá a témához!