Építés folyamatban – Magazin

Share Button

Érdekes oldalak dögivel vannak, megkezdem ezek bemutatását. Eddig is játszottam az ötlettel, hogy be kéne ezeket mutatni, talán azok számára is érdekes lehet, akik nem kimondottan a sárkányok miatt szörföl a weben.

rogzitesAz első ilyen egy holland oldal egyik lapja, amin az éppen folyamatban lévő sárkányépítésekről közöl képeket. Nagyon jó ötlenek találom a rögzítő szemek kivitelezését és rögzítését, amit kenderkötél (?) és talán műgyanta használatával old meg az építő. sarok toldasJobbnál jobb ötletek és sárkányok állnak hegyekben az oldalon, a látogatót elképesztő formákban gazdag választék várja. Az ilyen ötletek nagy segítséget nyújthatnak azoknak, akik egy kicsit masszívabb, korosabb terveket szeretnének megvalósítani, formába önteni. Van valaki, akit hűvösen hagynak ezek a szerkezetek?
A teljes sárkányarzenál megtekintéséhez klikk ide!

sellers

Share Button
Zsolt Erdei

Zsolt Erdei névjegye

2010 év elején kezdtem a sárkányozással foglalkozni. Azóta megszállottan próbálom szélesebb körben megismertetni mindenkivel ezt a nagyszerű szeles sportot. Az oldal létrehozásával szeretnék támogatást és információt nyújtani minden érdeklődőnek, közösségi bázist a sárkányosok számára.
Kategória: Magazin | A közvetlen link.

Szólj hozzá a témához!