Vakon nyomulsz-e? – Magazin

Share Button

Minden kezdő sárkányost ez elején megdöbbent egy erősebb szeles napon eszköze húzó ereje. Gondolt gondolatot követ, ki a meglévővel, ki a kölcsönkérttel húzatja magát a fáradtságba, de vannak akik továbblépnek vásárolnak egy nagyobb felületet… vagy varrnak.
Ezt a csoportot is két részre szedhetjük, akik tervek szerint, hagyományos fajtákat öltenek anyagba és vannak az újítók.
Ez itt, ez is egy újítás, gyakorlatilag a softok tesója, de vélek benne felfedezni egy kis -mi a legnagyobb amit ismerek?: lepedő- gondolat menetet is. A végén persze a -gondolom én- már zsinór nem volt a barkácsolós szatyiban- megfelelt fogantyú gyanánt két bot is. A képen látható még úgy ahogy, de a videón szerintem tök vakon kell mennie fószernek, ami így már az extrém sport kategóriába sorolható! 🙂

Share Button
Zsolt Erdei

Zsolt Erdei névjegye

2010 év elején kezdtem a sárkányozással foglalkozni. Azóta megszállottan próbálom szélesebb körben megismertetni mindenkivel ezt a nagyszerű szeles sportot. Az oldal létrehozásával szeretnék támogatást és információt nyújtani minden érdeklődőnek, közösségi bázist a sárkányosok számára.
Kategória: Magazin | A közvetlen link.

Vakon nyomulsz-e? – Magazin bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá a témához!