Ez lenne az ókor? – Magazin

Share Button

Mivel az ATB-s kultúrából (sem) vagyok annyira kiművelve nem szeretnék abban a fényben tetszelegni, hogy tudom miről van szó. Azonban a képek láttán máris láttam, hogy egyes tagtársunk születési ideje előtt már elkészültek ezek a felvételek. A francia nyelv sem könnyíti meg a helyzetem, de minden esetre nem szeretném elkallódni hagyni ezt a videót. A vontatáshoz használt cuccok első generációs változatai mosolyt csalhatnak a mai nézők arcára, de ezek az emberek istenkirályok voltak annak idején, a plage császárai.
Egészen érdekes az elején az a nagy BAR amivel a kétzsinórossal száguldanak, vagy a delta sárkány vontatásra használt fajtája és nem tudom jól látom-e, hogy 1:35-nél a mókusra trapézzal rá van kötve a két zsinór ‘oszt csak húzogatja a kormányzáshoz???

Share Button
Zsolt Erdei

Zsolt Erdei névjegye

2010 év elején kezdtem a sárkányozással foglalkozni. Azóta megszállottan próbálom szélesebb körben megismertetni mindenkivel ezt a nagyszerű szeles sportot. Az oldal létrehozásával szeretnék támogatást és információt nyújtani minden érdeklődőnek, közösségi bázist a sárkányosok számára.
Kategória: Magazin | A közvetlen link.

Ez lenne az ókor? – Magazin bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Minda Richárd hozzászólása:

    Alapvetően jól összegezted a látottakat!
    Mennyivel könnyebb dolgunk van mostanság!

Szólj hozzá a témához!