Beltéri merengő – Magazin

Share Button

Nos, igen itt az a sárkány, amire szinte mindenkinek fáj a foga, a Horvath féle “Long Way Home”. Gyönyörű darab, közelről még egyet sem láttam, de itt ez a videó. Nekem annyi jött le, hogy elég feszes a vitorlája, koránt sem olyan mint a Ninjáé. A tervező ezúttal nem a legkönnyebb konstrukciót tartotta szem előtt, hanem a nagy felületet kihasználva erősített a merevítőrendszeren. Az bizonyos, hogy egy nagyon szépen kiegyensúlyozott gyönyörű sárkány lett a végeredmény.

És végül egy kis magyarázat, nem tudom hányan kerestek rá arra, amit Herr Horváth synergetic kite néven hív, mit is jelent? Ime:

szinergia (görög) Együttműködés, együtthatás: amikor több elem vagy tényező együttműködéséből nagyobb teljesítmény, magasabb eredmény jön létre, mintha az elemeket vagy tényezőket egyszerűen összeadnánk.
Forrás: http://meszotar.hu/keres-szinergia

A videót nézve: igaz!

Share Button
Zsolt Erdei

Zsolt Erdei névjegye

2010 év elején kezdtem a sárkányozással foglalkozni. Azóta megszállottan próbálom szélesebb körben megismertetni mindenkivel ezt a nagyszerű szeles sportot. Az oldal létrehozásával szeretnék támogatást és információt nyújtani minden érdeklődőnek, közösségi bázist a sárkányosok számára.
Kategória: Magazin | A közvetlen link.

Szólj hozzá a témához!