Messenger – Magazin

Share Button

A minap belebotlottam egy érdekes újításba, illetve, ami azt illeti ez egy felújított, modern anyagokból kivitelezett eszköz. Mi is ez?

Első sorban szükség van egy repülő emelő sárkányra. Gyakorlatilag egy teher hordozó eszköz ami az emelő sárkány zsinórjához csatlakozva képes némi terhet felemelni majd a meghatározott magasságban (az emelő sárkány zsinórján) elhelyezett akadálynál kifogja a szelet a messengerből  ami ezután visszatér, egyúttal a felvitt terhet el is ejtheti.

A gyártó légi fotózáshoz, horgászathoz, és mint a videón jól látható cukorka emelés-ejtéshez ajánlja. Persze, elkerülhetetlen megjegyezni, hogy a ’80-as években -számomra- agybajként aposztrofált mackók ejtőernyős dobását is felsorolja. Valmikor már írtam erről, most nem szeretnék 😉 A horgászok számára egy olyan lehetőséget villantanak meg a modern anyagokból épült messengerrel, amit szerintem sehogy nem tudnának megjátszani, akár 300 méterre is képes a felcsalizott horgot elcipelni a parttól.

Share Button
Zsolt Erdei

Zsolt Erdei névjegye

2010 év elején kezdtem a sárkányozással foglalkozni. Azóta megszállottan próbálom szélesebb körben megismertetni mindenkivel ezt a nagyszerű szeles sportot. Az oldal létrehozásával szeretnék támogatást és információt nyújtani minden érdeklődőnek, közösségi bázist a sárkányosok számára.
Kategória: Magazin | A közvetlen link.

Szólj hozzá a témához!