KAP giroszkóppal – Magazin

Share Button

Egyre több KAP próbálkozás jelenik meg a neten, valljuk meg több-kevesebb sikerrel. Ami nagyon érdekessé teszi ezeket a képeóket, az az, hogy egyedi szemszögből, szinte más eszközzel megközelíthetetlen pontokból képesek képet alkotni a kiszemelt tárgyakról. A helyszín kiválasztása is fontos részlet, hát még a gép beállítása, stabilizálása. Egy olyan riggel, ami nem képes csillapítani a szél és a sárkány “hibáit” gyakorlatilag lehetetlen kiváló képeket készíteni.
Jelen bejegyzés egy olyan picavetet mutat be, amin a fényképezőgép stabilitásának segítségére egy beépített giroszkóp is segítségére van. Ezzel a lendülések, rántások alkalmával bekövetkezett lendülések alatt is stabilan lefelé néz a gép súlypontja!
Hölgyei, Uraim, lehet tanulni, szerintem kezdők részére is jól megfigyelhető részletekkel teli a videó!

Share Button
Zsolt Erdei

Zsolt Erdei névjegye

2010 év elején kezdtem a sárkányozással foglalkozni. Azóta megszállottan próbálom szélesebb körben megismertetni mindenkivel ezt a nagyszerű szeles sportot. Az oldal létrehozásával szeretnék támogatást és információt nyújtani minden érdeklődőnek, közösségi bázist a sárkányosok számára.
Kategória: Magazin | A közvetlen link.

Szólj hozzá a témához!