Sárkányok a Kütyüparádéban! – Magazin

Share Button

Az egyik Discovery csatornán állandó műsorszám a Kütyüparádé. Ebben a sorozatban az elszánt műsorvezetők leginkább elektronikai termékek tesztelését kapják feladatul, de párszor a testmozgással kapcsolatos eszközök is szerepet kapnak.
A minap ennek voltam tanúja amikor véletlenül kapcsolgatás közben odatévedtem. A két műsorvezető egy-egy buggyban ültek, miközben egy 3,5-ös és egy 5-ös paplannal küzdöttek. Miután a két órás bemelegítés-sárkányozás alapjainak elsajátítása  után vége lett a versenynek, a hölgy elmondása szerint még soha, semmi nem villanyozta fel ennyire!
Vajon tudjuk-e, hogy miről beszél? 😀

Share Button
Zsolt Erdei

Zsolt Erdei névjegye

2010 év elején kezdtem a sárkányozással foglalkozni. Azóta megszállottan próbálom szélesebb körben megismertetni mindenkivel ezt a nagyszerű szeles sportot. Az oldal létrehozásával szeretnék támogatást és információt nyújtani minden érdeklődőnek, közösségi bázist a sárkányosok számára.
Kategória: Magazin | A közvetlen link.

Sárkányok a Kütyüparádéban! – Magazin bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Minda Richárd hozzászólása:

  Talán tudjuk! 😀 Aki még kételkedik nézzen el egyszer Dunaújvárosba.

 2. Ktomi hozzászólása:

  Megmerevedett derék és váll, izomlázas alkar, hólyagos tenyér. Rosszabb esetben lehorzsolt váll és térd. De nagyon jó!!!!

 3. Zsolt Erdei humanual hozzászólása:

  Dunaújvároson kívül is van élet, nem kell olyan messzire menni! 😉 Bár ott koncentráltabb a húzóerő…
  Egyébként a mazochizmus ebben az ágban ragadós, ki tudja miért szeretnek a magamfajták akár a hátukon-ülepükön csúszni hosszasan a füvön! 😉

Szólj hozzá a témához!