A sárkány éve – Magazin

Share Button

2012 január 23-tól beköszöntött a Sárkány éve. A kínai asztrológia öt jegyéből ez a legerősebb és mivel az egyetlen mitológiai alak a zodiákus jegyek közül, a tisztelete is különleges, bőséget és gyermekáldást ígér. Korunk vállalkozó típusú embereinek mintaképe lehetne, főbb jegyei: vállalkozó, jó kedélyű és szerencsés. Azt mondják, hogy aki nem retten vissza a kihívásoktól, annak különlegesen szerencsés és sikeres éve lehet!!! A kínai mitológiában a sárkány összefüggésben áll a nemzőerővel, befolyásolja az esőt és a szeleket. Sok kínai család erre az évre ütemezi gyermekvállalását, olyannyira hisznek a sárkány évében születettek szerencséjében. Sokan gazdasági, tudományos és technológiai megújulást várnak ebben az évben.

Szerintem sokan nem voltunk tisztában ezekkel, a magam felfogása szerint jöhet minden ami itt fent le van írva (gyermekáldás azért ne), hitem ilyenkor egy kicsit kínai szeretne lenni.

Share Button
humanual

humanual névjegye

2010 év elején kezdtem a sárkányozással foglalkozni. Azóta megszállottan próbálom szélesebb körben megismertetni mindenkivel ezt a nagyszerű szeles sportot. Az oldal létrehozásával szeretnék támogatást és információt nyújtani minden érdeklődőnek, közösségi bázist a sárkányosok számára.
Kategória: Magazin | A közvetlen link.

Szólj hozzá!