Harci sárkányt építs! – Magazin

Share Button

Hmm, egyik este kóvályogtam a neten és belebotlottam a harci sárkányok igen széles választékába. Amint elmerültem a témába, rá kellett jönnöm, hogy ezek nagyon jól megtervezett, kiforrt példányok, nagyon gyorsak, és aki ráérez az ízére annak a kezében kezessé válnak az egyedek. Egyszer már foglalkoztam a témával.

Gondolat gondolatot követett, nekiláttam terveket keresni, találtam is jó párat. Az jött le ezekből a tervekből, hogy igen kis költségvetésű sárkányokról van szó és könnyen elkészíthetőek! Megnéztem egy pár harci videót is, és a szabályokat is átböngésztem. Hmm, nem is rossz elfoglaltság ez, mi lenne ha?

És igen, itt a tél, a hideg, a sötét délutánok, kimenni meló után szinte lehetetlen, meg is fagyunk, ilyenkor néha még a kedvvel is gondok vannak. A szabályok egyszerűek, a fő cél az ellenfél zsinórjának érintése, amit árgus bíró szemek vizslatnak.

Varrjunk! Illetve ragasszunk 🙂 Tudniillik ezekbe egyetlen öltés sincs, lényegesen egyszerű szerkezetek. Ne egyet, hanem többet, ezek igen kis költségvetésű sárkányok. A ragasztás miatt amolyan “egyszer használatos sárkányok ezek, baleset érheti a gyengusz gépeket. A sárkányok színei kulcsfontosságú, ugyanis harc esetén felismerhetőnek kell lennie. Széles választék áll rendelkezésre mind alakra, mind fajtára. Amikor megragasztottuk, várunk egy kicsit, kitavaszodik, aztán:

RENDEZÜNK EGY HARCI SÁRKÁNY VERSENYT  🙂

Egy bajnok tervei leírással.
Akad még részletesebb is!

Anyagról, kialakításról, tervekről, részvételi szándékról diskurzus itt!

Harci videókról, és az ebbe a témába beleillő cuccokról pedig topic itt.

És hogy mennyire mozgékonyak? Itt egy videó amin egy zsinórra 29 harci sárkány van felfűzve. Én beleszédültem! 😀

httpv://www.youtube.com/watch?v=5gN-DJrITp8

Hölgyeim! Uraim! A sárkányépítésben igen, de a hadszíntéren nincs barátság! Győzzön a jobb! 🙂 Zsákai Péte® 😉

 

Share Button
Zsolt Erdei

Zsolt Erdei névjegye

2010 év elején kezdtem a sárkányozással foglalkozni. Azóta megszállottan próbálom szélesebb körben megismertetni mindenkivel ezt a nagyszerű szeles sportot. Az oldal létrehozásával szeretnék támogatást és információt nyújtani minden érdeklődőnek, közösségi bázist a sárkányosok számára.
Kategória: Magazin | A közvetlen link.

Szólj hozzá a témához!