Boldog Új Évet – Magazin

Share Button

Idényzáró eregetést eszközöltünk jó hangulatban a Hősök terén.
Öröm volt látni, hogy ennyien el tudtak jönni, és a légtérben dugót tudtunk néha összehozni, nem elhanyagolhatóan az ott fényképező turisták örömére. 😉

Jó volt, de beszéljenek a képek! BUÉK!
Jövőre itt folytajuk!

Share Button
Zsolt Erdei

Zsolt Erdei névjegye

2010 év elején kezdtem a sárkányozással foglalkozni. Azóta megszállottan próbálom szélesebb körben megismertetni mindenkivel ezt a nagyszerű szeles sportot. Az oldal létrehozásával szeretnék támogatást és információt nyújtani minden érdeklődőnek, közösségi bázist a sárkányosok számára.
Kategória: Magazin | A közvetlen link.

Boldog Új Évet – Magazin bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Zsákai Péter hozzászólása:

    Sümegtől nem messze, egy kis faluban töltöttem az év utolsó napjait. Mobil neten már ránéztem az oldalra, de mivel iszonyat gyenge volt a jelerősség, szinte semmit nem tudtam eddig megnézni (fotók letöltését ki kellett kapcsolnom, hogy bejöjjenek az oldalak)… A videót nézve érzem mit hagytam ki. Különleges helyszínt választottatok, nem minden nap ereget ilyen helyen az ember. Ezúton köszi a közösségbe fogadást és a sok segítséget! Jó volt a 2011-es év, sok kedves embert megismertem ezen hobbin keresztül (ennek örülök leginkább :)). Boldog új évet kívánok mindenkinek! Folytassuk idén is! 😉 (bár én munkahelyi leterheltség miatt kicsit el kell tűnjek továbbra is… 🙁 )

Szólj hozzá a témához!