Virtual Freestyle 20 – Magazin

Share Button

A nyár hamar elröppent, hogy őszinte legyek már nem bánom, elegem volt ebből a melegből. A kánikulai melegben sok érdekes dolog felett átsiklottam, aztán most meg eszmélek, veszek észre ezt-azt.
Ahogy nézelődök a neten veszem észre, hogy bizony, már lezajlott a 20-ik interneten zajló trükkverseny, ahova beküldött videókkal lehet nevezni, a részletesebb szabályokról itt írtam.

No semmi baj, a videók megtekinthetők kis késéssel itt! Azon még dolgozhattak volna egy kicsit, hogy ne össze vissza formátumban legyenek feltöltve.
Nem mondom, hogy mindet, de egy párat érdemes végignézni.

 

 

Share Button
Zsolt Erdei

Zsolt Erdei névjegye

2010 év elején kezdtem a sárkányozással foglalkozni. Azóta megszállottan próbálom szélesebb körben megismertetni mindenkivel ezt a nagyszerű szeles sportot. Az oldal létrehozásával szeretnék támogatást és információt nyújtani minden érdeklődőnek, közösségi bázist a sárkányosok számára.
Kategória: Magazin | A közvetlen link.

Virtual Freestyle 20 – Magazin bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Árpi hozzászólása:

    Kár hogy nem youtube videók,elég kényelmetlen így nézegetni őket.

  2. Zsákai Péter hozzászólása:

    Igen, mondjuk annyi kellett volna, hogy feltolják youtube-ra/vimeo-ra…

    Ezeket a videókat még nem láttam, de korábbi versenyen készülteket igen. Ezeket is meg fogom nézni. … és egyszer szívesen megnézném Sunc-ot hogy szerepelne egy ilyen versenyben. Szerintem jól. Úgyhogy ezúton bátorítom a nevezésre ha esetleg olvassa! 🙂

Szólj hozzá a témához!