Urban Ninja The Bad workshop előkészületek -Beszámoló

Share Button

Már csak néhányat kell aludni és kezdetét veszi az első sarkany.info által szervezett sárkány varró workshop, melynek tárgya az Urban Ninja The Bad nullszeles sárkány lesz. A workshop keretén belül nyolc sárkányt varrunk majd. Humanual és Httomi már elkészítették a sajátjaikat, hogy tapasztalatot szerezzenek és a workshopon segítségünkre tudjanak lenni. Mivel a nyolc sárkány összerakására összesen egy nap áll rendelkezésünkre, így sajnos nincs idő arra, hogy mindenki mindent magának csináljon. Az anyagok előre méretre lettek vágva, hogy ezzel is időt spóroljunk. Az előkészületek két hétvégi délutánt vettek igénybe. Az elsőn Humanual, Tomi és Csaba vett részt. A másodikon az előkészületek befejezését Humanual és Tomi végezte, én pedig megörökítettem a történéseket (Csaba igazoltan volt távol, a saját revóját varrta :)). Azt mondják néha egy fotó felér ezer szóval, ezért nem is szövegelnék sokat, beszéljenek inkább a képek. Annyi adalékot elöljáróban hozzátennék, hogy a fotók kb 5 órányi munkát mutatnak be. Az előkészületek fotóit itt tudod megtekinteni.

Beszámolók

Rendezvényekről, kiruccanásokról, utazásokról bővebben, avagy csak tényszerűen. Küld el Te is élménybeszámolód, hogy mások is "részt vehessenek" benne.

 

Share Button
Zsákai Péter

Zsákai Péter névjegye

Harminckettedik születésnapomra nővéremék megajándékoztak egy gyémánt sárkánnyal. Hamar beleszerettem a sárkányeregetésbe, indítottam egy sárkányos blogot: http://sarkanyereszto.blogspot.com Szabadidőmben a sárkányozás mellett szeretek fotózni. A fotóblogom címe: nematartomany.blogspot.com
A bejegyzés kategóriája: Beszámolók, Magazin
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Urban Ninja The Bad workshop előkészületek -Beszámoló bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Poleee Poleee hozzászólása:

    Köszi srácok mindenki nevében! Tényleg kitettetek magatokért! 😉
    Jók a képek!

  2. Ktomi hozzászólása:

    Sok sikert kívánok a hétvégi varráshoz!

Szólj hozzá a témához!