KiteVids.com – Magazin

Share Button

Szeretjük a youtube-ot, vimeo-t, mert rengeteg videó van fenn. Sárkányosakat is lehet találni rengeteget csak ügyesen kell keresni, jó kulcsszavakat kell megadni.

Mégis milyen jó lenne ha lenne egy olyan oldal, ahol tematizálva, csoportosítva össze lennének gyűjtve a sárkányos videók: egyzsinóros, kétzsinóros, trükk, revó, oktató anyagok, csapat bemutatók, egyebek. És a témán belül lehetne szűrni mondjuk népszerűség vagy értékelés szerint, ezáltal kiszórva a gyengébbeket. Az se lenne baj, ha lehetne saját lejátszási listát készíteni, ahova elmenthetnénk a nekünk tetsző videókat. Vagy feliratkozhatnánk az érdekes videókat feltöltő felhasználók csatornájára, hogy első kézből értesüljünk az újdonságokról.

Jó hírem van! Létezik ilyen tematizált, sárkányos, közösségi videó oldal! Mégpedig a www.kitevids.com címen, a Kitelife.com Magazin jóvoltából! A regisztráció ingyenes és rögtön azután már tolhatod is fel a saját videódat, hogy más sárkányosok a világ bármely pontjáról rátaláljanak. Persze a youtube-ot és a vimeo-t is szeretjük azért! És igazából ez az oldal is ezekről a helyekről származó videókat tematizál.

Jó szórakozást hozzá! Csak győzzétek végignézni a jobbnál jobb videókat! Ha találtok valami érdekeset, osszátok meg velünk! 😉

Share Button
Zsákai Péter

Zsákai Péter névjegye

Harminckettedik születésnapomra nővéremék megajándékoztak egy gyémánt sárkánnyal. Hamar beleszerettem a sárkányeregetésbe, indítottam egy sárkányos blogot: http://sarkanyereszto.blogspot.com Szabadidőmben a sárkányozás mellett szeretek fotózni. A fotóblogom címe: nematartomany.blogspot.com
A bejegyzés kategóriája: Magazin
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Szólj hozzá a témához!