Egy őszi szombat – Magazin

Share Button

Ez a nap is úgy indult, mint a betegségem óta minden reggel. Ébredés után csoszogás az ablakhoz és a széljárás ellenőrzése(szélfüggők tipikus tünete). Ha látom a leveleket mozogni rögtön mosoly kerül az arcom beszédért felelős részére.
Reggeli után elkezdtem szokásos körtelefonálgatásom, hogy pontosítsam ki mikor jön szelet zabolázni.

Megbeszéltek alapján 11-re kimentem, hogy” előkészítsem” a terepet. Emelősárkány felszögezése az égre és egy-két sárkány kicsomagolása. Mivel tudtam, hogy a kollégám és fia Csongor is jönni fog, ezért egyértelmű volt, hogy paplan nem maradhat a csomagtartóban. Pansh ernyőm legnagyobb hódolója Csongor személyében testesült meg.

Az ernyő méretéhez képest Csongi elenyésző testsúlya ellenére remekül uralja a zöld méregzsákot.
Megérkezésem előtt már Sunc is kint volt és már az eget bitorolta gyönyörű saját készítésű Rokkaku sárkányával.

 Sorban kezdtek jönni az emberek, míg végül18 főre duzzadt a kis csapat akik nagy örömmel eregettek mindent, min zsinór volt.

Még Fruzsi is önként vette elő a család kedvenc  Symphony ernyőjét. Végre lányok is eregettek kicsit és nem csak punnyadtak kint a réten.
Kupaktanács is alakult…..


Legnagyobb örömünkre most is jöttek új fertőzöttek, akik kipróbáltak mindent amihez kedvük volt. Magnus kihozta egyik barátját akit befogtunk paplanernyőzni. Kezdeti próbálkozások után ő is ráérzett erre az érzésre .Aki kipróbálja milyen érzés irányítani egy olyan dolgot amit a szél hajt, megérti mit játszanak néha meglett idősebb emberek is a réten. Szerencsére ez nem korhoz kötött elfoglaltság. Robi fia rá a legjobb példa hisz Kolos még csak két éves és már a revózás rögös tanösvényén bandukol. Persze apa is kell még hozzá, de már nem  sokáig …….

Minden más a szokásos mederben folydogált egészen sötétedésig, mikor is szomorú búcsút kellett venni a réttől és egymástól. Már egy hónapja, hogy nem tudtunk így közösen eregetni.Sajnos még így is sokan nem tudtak eljönni a közös eregetésre. De tudjuk, hogy gyorsan össze tudunk hozni bármikor egy kis eregető társaságot.
Sötétedés….pakolás….búcsú és hazamenetel…

295846_225142467551593_1315647813_n

Vége a mai reptetős napnak……..

Beszámolók

Rendezvényekről, kiruccanásokról, utazásokról bővebben, avagy csak tényszerűen. Küld el Te is élménybeszámolód, hogy mások is "részt vehessenek" benne.

Share Button
Kategória: Beszámolók, Magazin | A közvetlen link.

Szólj hozzá a témához!