Fantasztikus szombat! – Beszámolók

Share Button

Ismét sikerült egy hatalmas sárkányozásos partyt összeütni.
Érdeklődők és új fertőzöttekből most sem volt hiány.
Korábbi eregetést továbbfejlesztve és nyakon öntve némi eszement dologgal :- létrehoztuk a kukászsákon szántás tipikus esetét.A csúszkálástól a fenekünk fájt, a sok nevetéstől meg a hasunk.Bátor vagy más néven őrült jelentkezőkből nem volt hiány.
Teljesen normális sárkányozásnak indult az egész. Az “isteni”  szélnek köszönhetően, hamar megindult a csapat fantáziája, hogy mit is lehetne csinálni ilyen szélben.

Szavak helyett beszéljenek a képek:

A kukászsákos képek az inkontinencia jegyében készültek.
Szerintem a többiek nevében is mondhatom, hogy kezd eléggé családias lenni az össznépi eregetésünk. Az új “fertőzötteknek” felhívnám a figyelmét, hogy családunk nagyon szívesen bővül!!!

Ha kedvet kaptál bármelyik eregető alkalmatosságot a kezedbe fogni, akkor ne habozz……gyere! Bátran csatlakozhat mindenki, itt vadidegenek tesztelhetik a sárkányokat, az alapok elsajátításával egybekötve! Figyeld oldalt az “Események” naptárt.
Ha információim helyesek legközelebbi eregetésünk alkalmával a csapat hölgy tagjai táncos műsorral emelik a”rendezvény” fényét!

Pihenésnél se teljesen normális a társaság:

Nyugodtan lehet jönni családostól, mert mi sem hagyunk otthon senkit! Sőt néha még koncert helyett is minket választanak…. 🙂
Pár gyerkőckép….itt-ott és autóban randalírozva
Persze nem feledkezhetünk meg a csapat ellátmányozójáról az isteni sütik gyártójáról, kedves barátom feleségéről Virágról. Kinek sütije másodperc tört része alatt vált emlékké a siserehad támadásától. Nyammogó és ujjukat szopogató sárkányosoktól hemzsegett a rét…..

Természetesen mindennel repültünk amin zsinórzat volt. Revó, Drop Kick és paplanok Rush és Beamer. Speed és trükksárkányozásból sem volt hiány.
Legközelebbi csapatképet a találkozó elején fogjuk csinálni, hogy mindenki maradéktalanul rajta legyen….

Köszönjük mindenkinek a részvételt és a fantasztikus hangulatot 🙂

Beszámolók

Rendezvényekről, kiruccanásokról, utazásokról bővebben, avagy csak tényszerűen. Küld el Te is élménybeszámolód, hogy mások is "részt vehessenek" benne.

Share Button
Kategória: Beszámolók, Magazin | A közvetlen link.

Szólj hozzá a témához!