Nem baj, ha nincs- Magazin

Share Button

Amíg nem foglalkoztatott annyira a sárkányozás, én is úgy gondoltam, hogy ez bizony egy olyan elfoglaltság, amihez szél kell! Aztán láttam, hogy már régen túllépett az én emlékképemen a technológia, a tavaszi-őszi szeles, egy délutános családi kedvtelésből hobbi, sőt, sport alakult ki komoly fejlesztésekkel tarkítva.

Volt már dolgom egy 7 m²-es Beamer-rel, a semmi szélben úgy húzott, mint egy sífelvonó. Ezek a nagyobb felületű soft sárkányok hihetetlen felismerésekre ösztönzik a pilótát, micsoda erő rejlik abban a kis szellőben, amit addig észre sem vett az ember. A videón egy un. 360 nevű trükköt láthatunk, amihez az az igazán jó, ha nincs szél, a pilóta egy kör alakban hátrál, hogy a cellák felfújódásához kellő sebességű “szelet” generáljon.

Share Button
Zsolt Erdei

Zsolt Erdei névjegye

2010 év elején kezdtem a sárkányozással foglalkozni. Azóta megszállottan próbálom szélesebb körben megismertetni mindenkivel ezt a nagyszerű szeles sportot. Az oldal létrehozásával szeretnék támogatást és információt nyújtani minden érdeklődőnek, közösségi bázist a sárkányosok számára.
Kategória: Magazin | A közvetlen link.

Szólj hozzá a témához!