Kite Party 9 – Magazin

Share Button

A rendezvény lezajlott, a videók előkerültek, most jön a közzététel. A szombati bejegyzésben szereplő kamera a közelebbi ismerősök körében sikert aratott, többen is online néztük a demo repüléseket, ahol volt egyéni, páros és csapatos bemutató is, többek között az Iquad pilótáinak tudását is tesztelhettük.  Hiába a négy zsinór, az négy zsinór.  Egy kicsit csalódottan konstatáltam, hogy a zene maradt a múlt évi. 🙁 Akinek sikerült korábban bekapcsolódnia, az láthatott még kétzsinóros műsorszámokat is. A három napos partyt egy közös, a nézőket is bevonó közös eresztés zárta.
Le kell szögezni:  ritka szerencsések ezek az emberek, – nem csak a környezet hanem – az egyenletesen fújó szél miatt is.  Az elsőn videón láthatjuk a rendezvény életre hívóját, Dave Shenkmant, én személy szerint nála vásárolok, ritka jó kereskedő igen jó árakkal. (Kite Connection) A második videót jó minőségéért, míg a harmadikat a KAP miatt érdemes megnézni. Sajnos a hangsáv hiányzik utóbbi kettőről, elégedjünk meg a képpel:

Share Button
Zsolt Erdei

Zsolt Erdei névjegye

2010 év elején kezdtem a sárkányozással foglalkozni. Azóta megszállottan próbálom szélesebb körben megismertetni mindenkivel ezt a nagyszerű szeles sportot. Az oldal létrehozásával szeretnék támogatást és információt nyújtani minden érdeklődőnek, közösségi bázist a sárkányosok számára.
Kategória: Magazin | A közvetlen link.

Szólj hozzá a témához!