Kuvait értékei – Magazin

Share Button

Ki hinné az arab emberekről, hogy az olajon kívül más is érdekli őket? Én bizony nem gondoltam volna hogy a burnuszba tekert marcona emberek kimennek egy közös eresztésre. Eddig még csak utalást sem találtam, hogy arrafelé valaki sárkányokhoz közel került volna.

Bár ahogy ezeket a sorokat írom, eszembe jutott, hogy Peter Lynn ennek az országnak készítette el az egyik legnagyobb párna alakú, nemzeti zászlójuk színeiben elkészült, rekordméretű sárkányát, amit nem sokkal ezután követett egy USA zászló mintájú is.

A meglepetés erejével bukkantam rá a minap erre a videóra. Ahogy elnézem nem éppen a trükközés irányába mozdult el a sárkányos kultúra, annál inkább a kicsit kényelmesebb, de annál látványosabb nagy, egyzsinórosok felé. Feltűnő, hogy szinte mindegyik a nemzeti zászló színeiben pompázik, és az is feltűnő, hogy milyen nagyok. No, persze a háttérben az elmaradhatatlan füstölgő olajkút is megvan. Zenét be, nem akármilyen a feeling. 🙂

Share Button
Zsolt Erdei

Zsolt Erdei névjegye

2010 év elején kezdtem a sárkányozással foglalkozni. Azóta megszállottan próbálom szélesebb körben megismertetni mindenkivel ezt a nagyszerű szeles sportot. Az oldal létrehozásával szeretnék támogatást és információt nyújtani minden érdeklődőnek, közösségi bázist a sárkányosok számára.
Kategória: Magazin | A közvetlen link.

Szólj hozzá a témához!