Festi-Vent Ice – Magazin

Share Button

A kanadai Montée Saint-Vincentben a hétvégén zajlott le 13-dik alkalommal a Festi-Vent Ice nevü rendezvény. A fesztivál nemzetközi jelege a meghívott csapatok, illetve résztvevőkből állt, többek között ott járt Németországból a Chaoskiter akik szemkápráztató repülő óriásokkal örvendeztették meg az egybegyülteket, s tiszteletüket tettéka francia Red Bull Kite Team tagjai is.

 

 

 

A rendezvényen nem csak a gyakorlottak számára volt lehetőség a sárkányok reptetésére, külön programok indultak az ismerkedőknek. A honlapjuk szerint volt éjszakai reptetés, ami hang és fényeffektusokkal volt tarkítva, rokkaku festés, és buzdították a látogatókat, hogy hozzák el sí felszerelésüket egy felejthetetlen vontatásra. A helyszínen lehetőség volt a sárkányok megismerésére és kipróbálására is.

A képek szerintem önmagukért beszélnek, úgy látszik, a zord idő ellenére önfeledten szórakoztak!

 

                                

                                

Share Button
Zsolt Erdei

Zsolt Erdei névjegye

2010 év elején kezdtem a sárkányozással foglalkozni. Azóta megszállottan próbálom szélesebb körben megismertetni mindenkivel ezt a nagyszerű szeles sportot. Az oldal létrehozásával szeretnék támogatást és információt nyújtani minden érdeklődőnek, közösségi bázist a sárkányosok számára.
Kategória: Magazin | A közvetlen link.

Szólj hozzá a témához!